Gecko-Fix naar Bulgarije!

Afgelopen week organiseerde het FIT (Flanders investment and trade) een handelsmissie naar Bulgarije. Het doel van het FIT is om Vlaamse ondernemers de mogelijkheden in het buitenland te laten ontdekken en te ondersteunen bij het opstarten van nieuwe samenwerkingen.

Voor mij (Tobias) was het een eerste ervaring om via het FIT deel te nemen aan een handelsmissie. Ik had wel wat verwachtingen van deze eerste reis, maar de missie heeft al mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen.

Enerzijds heb ik enorm boeiende mensen leren kennen. De gesprekken met hen waren zowel op professioneel als persoonlijk gebied zeer verrijkend. Inzichten krijgen van andere mensen uit de sector met internationale ervaring, heeft echt mijn ogen geopend over mijn eigen ondernemerschap, alsook over het potentieel van onze Gecko-fix beugels.

Daarnaast heb ik ook eerste contacten gelegd met potentiële afnemers van onze beugels. Het waren stuk voor stuk boeiende en open kennismakingen. Samen kwamen we al snel tot de conclusie, dat we het pad van een potentiële samenwerking verder willen bewandelen.

Ik kijk dan ook uit naar de verdere gesprekken en hopelijk kunnen we binnenkort aankondigen, dat Gecko-fix nu ook verkrijgbaar is in Bulgarije.

Geïnspireerd en  voldaan kijk ik terug naar deze eerste handelsmissie dat zeker niet mijn laatste zal zijn.