Vacature administratief medewerker

Gecko Fix is al sinds 2008 actief in de bouwsector. Dit vooral ter ondersteuning van aannemers bij gevelbekledingen, dakwerken en algemene ruwbouw. Door continu onze kennis te delen met architecten, ingenieurs en aannemers wil Gecko fix een rol spelen in de ontwikkeling van materialen die kwaliteitsvol, efficiënt en productief kunnen geplaatst worden waardoor er voor de aannemers een hoger rendement ontstaat zonder echter aan kwaliteit en duurzaamheid in te boeten. Zo verdelen we vandaag verschillende gepatenteerde gevel-beugels, die veel voordelen bieden voor de aannemer.

 

We zijn vandaag nog een jong en klein bedrijf in volle groei. Om deze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een administratieve duizendpoot.

Jouw verantwoordelijkheden

Als administratief medewerker ondersteun je onze dienstverlening. Concreet betekent dit dat je onze administratie en boekhouding opvolgt in Exact online. Ervaring met dit programma is dus zeker een voordeel. Daarnaast ondersteun je ook de zaakvoerder in zijn verkoop. Je volgt de afspraken op, beantwoordt de telefoons en je bent het eerste lijncontact van klanten en hun vragen. Heb je dus voeling met de bouw of een technisch inzicht, dan is dit zeker en vast een voordeel.

Jouw profiel

  • Er zijn geen opleidingsvereisten.
  • Je bent een enthousiast iemand met een hands-on mentaliteit en een technisch inzicht is zeker een grote plus.
  • Notie van boekhouding en vooral het opladen van facturen en beheren van de administratie in Exact.online is zeker een groot pluspunt.
  • Je spreekt/schrijft: Nederlands, Frans, Engels
  • Je werkt zelfstandig en denkt probleemoplossend
  • Je voelt je het beste in een kleine omgeving waar je heel persoonlijk betrokken bent met het bedrijf en de zaakvoerder.

Ons aanbod

Je werkt in een huiselijke werkomgeving waar hard gewerkt wordt maar ook goed gelachen. Voor je inzet kan je rekenen op een mooi verloningspakket met veel groeipotentieel samen met de groei van de onderneming. Het gaat over een fulltime-functie tijdens de kantooruren, geen weekend of avondwerk. Kortom, een boeiende job met veel variatie in een leuke werksfeer en dit in Deurne bij Diest.

Geïnteresseerd?

Mail zo snel mogelijk jouw cv en motivatiebrief naar: info@gecko-fix.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.