Introductie van XL-Panel – Gecko’s nieuwe partner in Nederland

Gecko is verheugd aan te kondigen dat ze een nieuwe partner hebben in Nederland – XL-Panel www.xl-panel.nl

Wie is XL-Panel?

XL- Panel groeide uit tot een van de toonaangevende gespecialiseerde aanbieders van gevelsystemen in Nederland. XL-Panel is er trots op innovatieve producten en oplossingen te leveren en tegelijkertijd op tijd en binnen het budget te leveren.

XL-Panel heeft erkend dat het innovatieve karakter van de Gecko-producten, het gebruiksgemak en de snelheid van gebruik en het duurzame karakter volledig passen bij hun bedrijfsethos.

Hoe gaat het partnerschap in zijn werk?

XL-Panel zal optreden als distributeur van Gecko-producten in Nederland via hun netwerk. Dit zorgt ervoor dat de volledige markt toegang heeft tot onze producten en kan profiteren van hun voordelen.

De relatie is echter veel meer dan alleen leverancier/distributeur, wij beschouwen onszelf als echte partners, Gecko en XL-Panel zullen hun kennis bundelen om de beste oplossingen voor uw projecten te leveren.

Naast het aanbieden van complete gevelsystemen met Gecko-beugels, zal XL-Panel ook leveren aan klanten die alleen Gecko-producten nodig hebben.

Gecko blijft vragen via hun website verwelkomen en zal technische vragen beantwoorden. Voor al uw vragen rond het Gecko systeem kan u perfect ook rechtstreeks stellen aan onderstaande contact gegevens.

 

Contact details:

XL-Panel B.V.
De Immenhorst 6
7041 KE ’s-Heerenberg
www.xl-panel.nl

Salesmanager Nederland
Richard Linnenbank
richard@xl-panel.nl
+31 6 579 135 65

Bouw-Technisch & Projecten Manager
Gerrit Stapper
Gerri@xl-panel.nl
+31 6 2072 6625